Verstopping in huis?

Ik sta voor u klaar!

Als je alles denkt gehad te hebben komt ie….. een verstopping. In je keuken, badkamer, toilet of hemelwater afvoer, het is zo gebeurd. Een toiletblokje, lego van de kinderen in het toilet, vet ophoping van de vaatwasser, je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurd een keer. Maar niet getreurd Loodgietersbedrijf Conijn komt snel ter plekke om u te helpen. Als eerste inzet gebruiken we altijd de mechanische methode en dit is veelal de K60 verenmachine van Ridgid. Op deze machine kunnen vele hulpstukken worden toegepast zoals de kettingklopper of vetsnijkop in verschillende maten.De mechanische methode heeft veel slagkracht en een beter bereikbaarheid dan een hogedruk methode.

Kijk op de website ook naar de ontstopping tips hoe je zelf een verstopping kunt verhelpen of voorkomen. 

22 jaar

Ervaring

1.900+

Tevreden klanten

24 uur

Service

Ramon heeft mij tijdens een fotosessie op locatie enorm goed uit de brand geholpen toen de keuken overstroomde door een verstopping.Met zijn indrukwekkende apparatuur was het in no time gefixed

Jakob van Vliet

Last van een verstopping

Last van een verstopte leiding of afvoer? Conijn loodgieters beschikt over vakbekwaam personeel en professionele apparatuur, om je snel uit de brand te helpen. Bel ons op 020-7165306 om een afspraak te maken of maak gebruik van ons contact-formulier door op onderstaande knop te klikken.