Loodgietersbedrijf  Amsterdam

Uw loodgieter in Amsterdam en omstreken

Loodgieter Ramon Conijn (39) is nu ruim 22 jaar loodgieter en is de oprichter en naamgever van het bedrijf. Na zijn ROC Opleidingen en vijftien jaar durende loopbaan als werknemer (Loodgieter in Amsterdam), is hij sinds april 2007 actief als zelfstandig ondernemer en is een Erkend Leerbedrijf.


Zoek je een goedkope kwaliteit loodgieter in Oost, West, Noord, Zuid of Centrum Amsterdam? Dan wil je natuurlijk ook dat de aanleg of reparatie van je CV, waterleiding of overige installatie snel en vakkundig plaatsvindt. Loodgietersbedrijf Amsterdam hanteert een 24- uur service, waardoor de acute verstopping of lekkage altijd zo spoedig mogelijk en betaalbaar wordt opgelost. Wij zijn de gespecialiseerde loodgieter van de regio: Loodgietersbedrijf Amsterdam.


Ervaren en vakkundig – Loodgieters Amsterdam

Loodgietersbedrijf Amsterdam voert loodgieterswerk uit in opdracht van particulieren en bedrijven Heb je een storing en zoek je een ervaren en vakkundige loodgieter? Loodgietersbedrijf Amsterdam maakt zijn Volendamse mentaliteit en reputatie als loodgieters in Amsterdam dagelijks waar. Je hoeft niet verder te zoeken een goede loodgieter.


Dankzij het voortdurend streven naar verbetering is Loodgietersbedrijf Amsterdam  veelgevraagd. Wij komen onze beloften na en zetten altijd dat stapje extra waar je naar zoekt. Zoek niet verder naar een loodgieter! Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken samen met enkele specialisten 

Cas

Technisch installateur

Paul

Timmerman / installateur

Jij?

Technisch installateur

Onze diensten

Verstoppingen

Verstoppingen zijn bijzonder vervelend en komen altijd ongelegen. Wij staan dan ook in de meeste gevallen 24/7 voor je klaar!

CV ketel

Van storingen  en CV installaties tot complete cv vervanging  kun je bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden.


Loodgieterswerk

Je kunt voor alle loodgieterswerkzaamheden  bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden.Lekkages

Lekkages kunnen enorme schade aanrichten, dus wees er op tijd bij. Ook hier kun je ons 24/7 voor bellenWat anderen over ons zeggen

Uit de brand geholpen

"Ramon heeft mij tijdens een fotosessie op locatie enorm goed uit de brand geholpen toen de keuken overstroomde door een verstopping.Met zijn indrukwekkende apparatuur was het in no time gefixed" 

Jakob van Vliet

 • Ervaren, vakkundig en vriendelijk!

  "Als je een goede loodgieter nodig hebt, dan moet je gewoon Loodgietersbedrijf Conijn bellen. Zo simpel is het. Ramon is een zeer ervaren, vakkundige en vriendelijke loodgieter met liefde voor zijn werk. Hij komt meestal ook meteen en dat is ook iets waard. Hij denkt mee om tot de juiste oplossing voor het probleem te komen en doet altijd net even een stapje meer dan je zou verwachten van een dienstverlener."

  Hester Tol

 • Zeer tevreden!

  "Ik had een lek onder mijn cv ketel en kwam via via bij Ramon terecht. Achteraf heeft hij ook meteen een onderhoud eraan uitgevoerd en ben ik weer klaar voor de winter. Al met al ben ik zeer tevreden."

  Marcel Hulsman

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Kunnen wij je ergens mee helpen?