Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is heel veelzijdig en kan van buitenkraan tot dakgoot zijn. Van gasmeter tot gasfornuis en van watermeter tot de douchekop. Een klusje onder de vloer, rioleringswerkzaamheden , dakwerk, you name it en het valt onder loodgieterswerk. Ook hiermee zijn wij je graag tot dienst en ook hier geld “goed gereedschap is het halve werk”. Tel er de 22 jaar ervaring bij op en de klus is geklaard.

22

Jaar ervaring

1900+

Tevreden klanten

24

Uur service

Als je een goede loodgieter nodig hebt, dan moet je gewoon Loodgietersbedrijf Conijn bellen. Zo simpel is het. Ramon is een zeer ervaren, vakkundige en vriendelijke loodgieter met liefde voor zijn werk. Hij komt meestal ook meteen en dat is ook iets waard. Hij denkt mee om tot de juiste oplossing voor het probleem te komen en doet altijd net even een stapje meer dan je zou verwachten van een dienstverlener.

Hester Tol

Loodgieter nodig?

Of het nu om een verstopte wc of een storing in je cv ketel gaat. Conijn Loodgieters staat 24 uur per dag voor je klaar. Met vakbekwaam personeel, professionele apparatuur en 22 jaar ervaring heb je de garantie dat de klus naar tevredenheid geklaard wordt! Bel ons op 020-7165306 om een afspraak te maken, of klik op onderstaande knop om naar het contact-formulier te gaan.