Lekkages

Lekkages zijn altijd vervelend en komen nooit gelegen. Vaak word de lekkage pas later zichtbaar door de “vertraging” in het medium. Het vervelende van een lekkage is dat het niet altijd precies bij de vlek of de zichtbare plek lekt. Wij zijn in staat om zo goed mogelijk te traceren waar de lekkage vandaan komt door middel van verschillende technieken. Drukmetingen, camera inspectie , warmte camera of gewoon puur met logisch denken uit de ruim 22 jarige ervaring. Laat de lekkage niet te lang zijn gang gaan omdat dit houtrot en/of constructieve gevolgen kan hebben.

22 

Jaar ervaring

1900+

Tevreden klanten

24

Uur service

"Ik had een lek onder mijn cv ketel en kwam via via bij Ramon terecht. Achteraf heeft hij ook meteen een onderhoud eraan uitgevoerd en ben ik weer klaar voor de winter. Al met al ben ik zeer tevreden."

Marcel Hulsman

Last van een lekkage?

Mocht je momenteel last hebben van een lekkage, dan kan je het beste zsm een professional raadplegen. Conijn Loodgieters heeft zowel het materiaal als de vakmanschap in huis, om jou snel van je lekkage af te helpen. Klik op onderstaande knop om het contact-formulier in te vullen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, op nummer 020-7165306.